SEZONA: 2

EPIZODA: 4

OPIS

Ana će svog današnjeg gosta u emisiji Antu Pižića počastiti foccacciom s grožđem i gorgonzolom, lignjama na žaru koje će začiniti ljutom papričicom. Na stolu će se naći i tempure od patliđana s timijanom i crnim sezamom. Za desert svoga gosta će Ana iznenaditi pudingom od riže s kompotom od dunja.

Slike

Kod AneKod AneKod AneKod AneKod AneKod Ane

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • DNK

    image
    Svake srede emituje se nova neobična životna priča, gde su glavni akteri obični ljudi koji se prijavljuju kako bi u emisiji dokazali očinstvo. Voditeljka Natalija...
  • Mama zna najbolje (2019)

    image
    Veza između majke i kćeri doista je posebna, no katkad može otići predaleko. Vodimo vas u ekstremni svijet pretjerano ovisnih majki i kćeri.
  • Hrana Budućnosti (2010)

    image
    Do 2050. godine će svjetska populacija narasti na 9,5 milijardi stanovnika te će biti potrebno uzgajati 70% više hrane nego što se uzgaja danas. Emisija Hrana...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.