Emisija 'Kod Ane' je kombinacija gastro showa i dokumentarne emisije u kojoj se jela pripravljaju prema receptima baziranima na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Sastoji se iz tri cjeline: priprema i kuhanje hrane (Ana Ugarković), gastronomad na terenu (Rene Bakalović), zajednička konzumacije hrane (protagonisti zajedno uz goste u svakoj emisiji). Recepti koje gastronomska stručnjakinja Ana Ugarković u emisiji predstavlja bazirani su na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji, te na sezonskoj ponudi namirnica na našim tržnicama.

Gastronomad Bakalović uz povijesne i znanstvene kulinarske činjenice nastojat će promicati ekološki, organski i zdravi način proizvodnje i konzumacije hrane, a sve u funkciji podizanja standarda prehrambenih navika gledatelja. Sadržajno, uz same recepte, emisija stavlja naglasak na hranu kao generator druženja i zajedništva. U današnjem nastavku Ana će kuhati za svoje roditelje, a na stolu će se naći juha od raštike, polagano pečena rolana panceta i topla salata od leće. Za desert Ana će poslužiti tortu od oraha s kremom od orahovice.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  KitchenTV  ATV  HTV1  HTV2  NOVA TV  

PREPORUKE
  • Jamiejevi 15-minutni obroci (2012)

    image
    Nastavljajući se na uspjeh njegovih prijašnjih serija, „Jamiejevi 15-minutni obroci“ podižu brzu pripremu jednostavnih, svakodnevnih jela na iduću razinu. S još...
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Otok slomljenih srca (2018)

    image
    Kada iscrpite sve mogućnosti upoznavanja potencijalnog partnera preko prijatelja i poznanika, premoreni ste od loših spojeva, ali još niste spremni odustati od...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.