SEZONA: 2

EPIZODA: 51

OPIS

Na Aljasci se nalazi najveća ribarska flota u SAD-u. Misija posade je svaki dan uloviti i obraditi 300 tona smuđa u nemirnim vodama Beringova mora, što nije ni malo jednostavno. Vodimo vas na posljednje putovanje duge i naporne sezone lova, gdje će nam posada otkriti kako funkcionira unutarnji pogon jednog od najsofisticiranijih i najsloženijih ribarskih brodova, koji možemo nazvati i plutajuća tvornica u kojem ekipa prevladava sve prepreke kako bi ispunila svoju sezonsku kvotu u lovu na smuđa. Kapetan Scott Symonds nas vodi u čudesan u i ultramoderan svijet ribarenja u kojem ga samo jedna pogrešno donesena odluka može koštati, ne samo sezone ulova, već i života svoje posade na Aljasci.

TRAJANJE: 45 min

Slike

Moderna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čudaModerna čuda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.