OPIS

Kviz "Pobjednik" sastoji se od pet igara, koje sadrže zadatke iz raznih područja znanja.
Igre su međusobno različite po formi i sadržaju. Svaka igra ima svoja pravila natjecanja, svoj sustav bodovanja i određeni vremenski rok za rješavanje zadataka.
Bodovi jednog natjecatelja ovise o njegovom učinku, ali i o učinku protivnika.
Natjecatelji u kvizu znanja "Pobjednik", osim samog znanja (opća kultura i informiranost), trebaju pokazati i druge vještine: natjecateljski duh, opreznost i odlučnost, zaključivanje i povezivanje, percepciju i koncentraciju, spremnost i sposobnost prezentiranja svog znanja u zadanom roku i prema utvrđenim pravilima igara.
U svim igrama natjecatelji koriste ekrane osjetljive na dodir.
U kvizu sudjeluju dva natjecatelja. Natjecatelj s većim ukupnim i konačnim brojem bodova postaje pobjednik epizode i osvaja novčanu nagradu.
Natjecatelj koji pobijedi svog protivnika u jednoj epizodi, nastavlja dalje, te postaje jedan od dva natjecatelja u sljedećoj epizodi, i tako nastavlja natjecati se i prikupljati sve više novca od svake nove pobjede, sve dok ne doživi poraz.
Igre su međusobno različite, a u zadacima se mogu kombinirati različita područja znanja - prirodne i društvene znanosti, umjetnost, kultura, sport, mediji, zabava, zanimljivosti, informiranost.
"Oduvijek sam voljela kvizove, jer su mi baš zanimljiv format, a i u njima uvijek možete nešto naučiti ili se podsjetiti nečega", kaže voditeljica, koja je u svoj rezime svojedobno upisala i mjesto voditeljice kviza “Ludi kamen”.
Na plasman natjecatelja utječu i vještine snalaženja, promišljanja, brzog i ispravnog reagiranja, kako bi uspjeli odgovoriti, ne samo na zadatke, već i na pravila, dinamiku i zadane rokove.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.