Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 6 - lifestyle emisija

OPIS

U današnjoj epizodi „inDizajna“ posjetit ćemo šarmantno uređen potkrovni stan dizajnerice Tene Kosor koji je ugradbom krovnih prozora postao oaza svjetlosti i mira. U rubrici „Stvaramo dom“ vodimo vas kroz sve faze preuređenja kupaonice stare 20 godina. Retro stil u uređivanju interijera vratio se na velika vrata, stoga ćemo vam pokazati kako da sami izradite unikatni tanjur za svoj zid. Vodimo vas i na "Boiling point" gdje ćemo vidjeti kako su dvije mlade djevojke stari stan pretvorile u izložbenu galeriju. Ako ste mislili da se sudoperi izrađuju samo od inoxa, prevarili ste se - postoji široki izbor sudopera koji će vam oduzeti dah svojim rozim, plavim i žutim bojama.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Četvrtkom u 9

    image
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Čakalica

    image
    Čakalica je emisija o čakavskom dijalektu i kulturi Dalmacije.
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.