Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 5 - lifestyle emisija

OPIS

Interijer Kaya energy bara u Grožnjanu toliko je poseban da se morao pronači u rubrici „Dizajnerski prostori' – namještaj je ručno izrađen, a dolazi čak s Balija. Do sada smo sve radili od iverala - kuhinje, stolove, police... Došlo je vrijeme da upoznate medijapan, ovog puta u izradi kuhinje po mjeri u bijelo sivoj kombinaciji. Većina stanova ima iznimno male hodnike, pa vam u 'Make over' prilogu donosimo rješenje i za ovaj problem. Posjetili smo Ambijentu i provjerili što nam sve nude hrvatski proizvođači namještaja. U rubrici 'Uradi sam' renoviramo staru škrinju za prijevoz pive.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.