SEZONA: 1

EPIZODA: 64 - revijalni program

OPIS

Super chef naziv je kulinarskog šou-programa Hayat TV-a. Ovo je šou program koji ima namjeru pomiriti zabavu i ljubav prema kuhanju, a to će kandidatima priuštiti takmičenje koje će pamtiti.
Kuhamo jednostavno, svakodnevna jela i od srca. Repliciramo recepte koji nas podsjećaju na situacije ili ljude. U ovom serijalu naši su gosti naši gledatelji, upoznajemo se s okusima koje baštini bh. čovjek. Poenta ovo kulinarskog šoua nije u moranju, nego u želji, jer najljepši okusi nastaju iz ljubavi. Okusi koje prezentuju naši takmičari jesu ono što oni nose u sebi, jer upravo ono što skuhaju govori sve o njima. Žiri nosi isti osjećaj. Jedan je profesionalni, objektivni, a drugi apsolutno subjektivni. Suština je zadovoljiti nepca dva različita profila, chefa i amatera. Uloga chefa jeste uputiti takmičare i prepoznati nijanse, onaj jedan okus koji takmičare uvodi u svijet kulinarstva. Uloga amatera, gurmana jeste iskazati subjektivni dojam jela i time prosuditi je li zadovoljeno i nepce prosječnog gurmana. Okusi, priče i ljudi su različiti, zato svako od njih ima priliku bit najbolji!

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.