poster

Dinastije

Dynasties (2018)

priroda | UK, SAD, Francuska, Kina

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na veličanstvenim svjetskim lokacijama intiman je prikaz života nekih od najkultnijih životinja na svijetu. Kako pratimo njihove priče, svjedočimo nevjerojatnoj odlučnosti u zaštiti obiteljske loze kad su suočene sa suparnicima ili kušnjama teških uvjeta u kojima žive. Ova prekrasno snimana serija istražuje složene odnose pet naših najslavnijih i najugroženijih životinja te prikazuje timski rad potreban za zadržavanje teritorija. Od afričkog divljeg psa, koji se mora sukobiti s ambicioznom kćeri u opasnoj borbi za dragocjeno lovište, do mužjaka čimpanze, koji se očajnički pokušava vratiti na vlast nakon što ga je potukao suparnik u čoporu, serija vas uvlači u svaki dirljivi trenutak i svaku tužnu izdaju kojom jedinke nastoje stvoriti dinastiju koja će vladati generacijama.

Slike

DinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tvornica hrane (2012)

    image
    Iza svake vrećice čipsa, limenke piva, table čokolade ili štruce kruha stoji megaindustrijska proizvodna linija koja ih čini svima dostupnima. Tvornica hrane...
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Bebe životinje širom svijeta (2017)

    image
    Humoristična serija "Bebe životinje širom svijeta" donosi pogled na mališane različitih životinja iz različitih prirodnih središta diljem planeta.
  • Achtung Kontrolle! Wir kümmern uns drum

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.