poster

Karibi - raj za milijardere: Barbados

The Caribbean: Billionaires' Paradise


SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Barbados

OPIS

Dvadesetšestogodišnji Jofra Archer, rodom s Barbadosa, sportska zvijezda svjetskog glasa i član engleske reprezentacije u kriketu, vraća se kući nakon operacije, gdje ga čeka dug oporavak. Elan Mottley i njezina obitelj pripadnici su otočnog visokog društva, u koje spada i premijerka Barbadosa Mia Mottley. Elan planira prodati obiteljsku kuću u srcu Sandy Lanea. Upoznat ćemo slavnu britansku cheficu i autoricu kuharica Sophie Michell i njezinu obitelj koja se nedavno preselila iz Londona na Karibe. Sophie je i suvlasnica jednog od najnovijih restorana na otoku "Local & Co". Na zapadnoj obali otoka nekadašnja izdavačica časopisa Neysha Soodeen prvi put progovara o tome zašto je napustila svijet izdavaštva i odlučila se baviti ekologijom. Zajedno s osnivačem Fonda za zaštitu okoliša Benom Goldsmithom pokreće akciju prikupljanja sredstava za lokalnu humanitarnu organizaciju. Odluči angažirati poznatog fotografa Juniora Sealyja kako bi pobudila veći interes. Svjetski poznata glazbenica Alison Hinds, poznata i kao "kraljica soce", koja je utrla put svojim sunarodnjacima poput Rihanne, članica je žirija na natjecanju talenata "Baje to the World" i velika pronositeljica kulture Barbadosa.

Slike

Karibi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardereKaribi - raj za milijardere

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.