SEZONA: 21

EPIZODA: 11

OPIS

Stefan je ponosan na Jenny i Daniela jer su maturirali. No Jenny planira budućnost bez njega. Bez njegova znanja prijavila se na Sveučilište u Bostonu. Stefan to dozna tek pošto je primljena. Daniel kani jednu godinu pauzirati, a zatim odlučiti što će dalje. Da bi to mogao financirati, Stefan mu nudi mjesto šumskog radnika.
U Kiblaškoj šumi pojavio se ris. Stefan prati njegovo kretanje s pomoću GPS-uređaja. Jenny slučajno naiđe na risa u šumi, donese ga kući i sakrije u šupu. O svom oduševljenju risom piše na internetu pa ris ubrzo postaje glavna tema kiblaških lovaca. Stefan razmišlja bi li ga prebacio na Tegernsko jezero i pustio u šumu svog prijatelja lugara. Tako bi mogao posjetiti i Marie Stadler, koja ondje radi kao veterinarka. Otkako je otišla, Stefan je sjetan. Njegov otac Wolfgang zna kako bi ga razveselio, no najprije mora s Marianne i Josefom ozbiljno porazgovarati o oldtimeru.

Slike

LugarnicaLugarnicaLugarnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.