EPIZODA: 319

OPIS

Kokice vas upoznaju sa smiješnom stranom ljubavi. Tako u rubrici hit tjedna predstavljamo romantičnu komediju "Moja lažna žena", a prisjetit ćemo se i nezaboravne komedije "Silom dadilja" s Caryjem Grantom u glavnoj ulozi. Osim toga upoznat ćemo Phillipa Tomaša iz Krapine, mladog filmaša koji se na 15. reviji mladeži u Karlovcu predstavio s dva filma. Na kraju emisije pogledajte animirani film "Žablji zbor" mladih animatora iz Centra za mladež i FKVK Zaprešić.

Scenarist:

Slike

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Vikend kaleidoskop

    image
    Emisija posvećena vašem slobodnom vremenu. Slobodno vreme možete trošiti na razne načine. Otuda i naziv emisije. Kaleidoskop.
  • Folklor video magazin

    image
    Emisija o folkloru BN televizije.
  • Svako dobro (2020)

    image
    Novinar Ahmed Bradarić vodit će nas diljem Bosne i Hercegovine gdje ćemo upoznavati zanimljive, vrijedne i neobične ljude. Neki od njih su svjetski avanturisti,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.