poster

Lugarnica

Forsthaus Falkenau (1989)

drama, obiteljski | Zapadna Njemačka, Austrija

SEZONA: 21

EPIZODA: 8

OPIS

Obiteljska idila obitelji Kissing narušena je ozbiljnim financijskim problemima. Kupnja stroja za mužnju i sve niže cijene mlijeka mogle bi uništiti Thomasa Kissinga. Njegova je zadnja slamka spasa šumska parcela koju je zakupio od crkve. Počinje krčiti teren kako bi prihodom od prodaje drva mogao prebroditi sljedeće mjesece. Neupućeni u njegove teškoće, Stefan i župnik Ambros zaustavljaju sječu. Tek kad Kissing u očaju pokuša počiniti samoubojstvo, svi progledaju.
Wolfgang je osposobio stari kabriolet i ponosno, ali i nervozno pokazuje ga Marianne. Hoće li je vožnja u njemu trgnuti iz letargije?
Daniela Königstein kaže Stefanu da su i ona i Marie zaljubljene u njega pa neka se odluči za jednu od njih. Stefan je prilično zatečen jer još nije svjestan koliku bliskost osjeća prema Marie Stadler, to više što su još uvijek na "Vi".

Slike

LugarnicaLugarnicaLugarnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • Das Kindermädchen (2017)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.