SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Episode I

OPIS

U jesen 1997. godine Michael Jordan i Chicago Bullsi krenuli su u lov po šesti naslov prvaka NBA lige u osam godina. Dopustili su snimateljskoj ekipi da ih cijele sezone prati. Rezultat toga portret je legendarnog igrača i slavne momčadi, portret koji možemo vidjeti tek danas u desetodijelnoj dokumentarnoj seriji ESPN Filmsa i Netflixa.
Dok serija detaljno prati sezonu 1997./1998., istodobno otkrivamo kako je nastala legenda o Jordanu i Bullsima, vraćajući se do samog početka. Upoznat ćemo svaki dio Jordanove karijere, od njegova uspona kao srednjoškolske zvijezde u Sjevernoj Karolini, preko naslova prvaka 1982. s Tar Heelsima, do dolaska u NBA ligu, gdje je postao svjetska marketinška sila i kulturni pojam. Zatim ćemo pratiti njegove uspjehe s Bullsima, mukotrpan uspon do vrha lige, tri uzastopna naslova prvaka, stanku u kojoj je igrao bejzbol, pa nevjerojatan povratak koji završava "posljednjim plesom", kako ga je nazvao trener Phil Jackson, budući da je momčad cijele sezone 1997./1998. znala da će im to biti posljednji pohod na naslov.
Taj nevjerojatni scenarij služi kao zanimljiva pozadina priče koja se te sezone odvijala iza kulisa i donosi detaljne profile ključnih Jordanovih suigrača, Scottieja Pippena i Dennisa Rodmana, te Jacksona i ćudljivog generalnog direktora Jerryja Krausea. Obožavatelji će moći doživjeti svu napetost i sukobe koji su odredili posljednji juriš na naslov prvaka.
Rezultat svega toga jest najzanimljivija sportska dokumentarna serija u povijesti, serija koju obožavatelji nipošto neće htjeti propustiti.
Ujesen 1997. godine Michael Jordan i Chicago Bullsi krenuli su u lov po šesti naslov prvaka NBA lige u osam godina. Unatoč svemu što je Jordan postigao nakon svog senzacionalnog debija 13 godina prije, taj "posljednji ples", kako ga je Phil Jackson nazvao, bit će ispunjen napetostima i sve lošijim odnosima s upravom kluba.

Slike

Posljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji plesPosljednji ples

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.