Tajne u ledu

Secrets in the Ice (2020)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 7

OPIS

“Tajne u ledu” je nova dokumentarna serija koja nas vodi do najudaljenijih, najhladnijih i najnegostoljubljivijih mesta na planeti, kako bismo otkrili misterije koje su zaleđene u vremenu. Pomoću specijalnih efekata, napredne tehnologije skeniranja i naučnih istraživanja, ovaj serijal će istražiti zanimljivosti koje su bile izgubljene milenijumima ili su ostale do sada neviđene. Ova serija istražuje kako i zašto su one završile na najudaljenijm kutcima planete, i razmatra koje su to misterije možda i dalje zarobljene u ledenim dubinama.

Slike

Tajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u ledu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  • Mysterium (2021)

    image
  • Sofija (2016)

    image
    Grandiozni projekat TV kanala Rusija otvara jednu od najuzbudljivijih stranica istorije. Posle pada Vizantije, deca Tome Paleologa, rođenog brata poslednjeg...
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.