EPIZODA: 15

OPIS

U današnjoj emisiji pogledajte: sljedeće akademske godine Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku pokreće studij farmacije; na Sveučilištu u Mostaru dodijeljeni su novi ugovori asistentima koji sudjeluju u izvođenju nastave; na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održana je Alumni priča o uspjesima Fakulteta; na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održana je izložba studentskih radova "Kvart, grad za mene";
obilježen je 22. Tjedan mozga; u sklopu Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu provodi se Program cjeloživotnog učenja, "Temeljna čovjekova pitanja"; gost intervjua tjedna je prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, rektor Sveučilišta u Zagrebu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Sarajevdisanje

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.