SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Druga epizoda serije bavi se mističnim iskustvom u velikim svjetskim religijama. Ako Bog želi biti u odnosu s čovjekom, tada on ne može biti Bog daljina i apsolutne skrivenosti. Bog susretnik tada mora ostaviti trag svoje nazočnosti u svijetu ili ljudskom srcu. Među onima koji su uvjereni da mogu staviti svoje stope u Božje tragove ili čuti njegov tajanstveni glas u svojoj nutrini nalaze se i mistici. Putujući na sve strane svijeta, epizoda predstavlja gledateljima kršćanske, islamske i budističke mistike koji su na različite načine usmjereni k istom cilju: prići bliže Nadilazećem.

Autor teksta: dr. Daniel Miščin
Autor glazbe: Kevin MacLeod

Slike

U potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice BogaU potrazi za svetim: Skriveno lice Boga

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.