poster

Obama: U potrazi za savršenijim savezom

OBAMA: IN PURSUIT OF A MORE PERFECT UNION EP. 02 (2021)

Režiser: Peter Kunhardt

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

HBO-ov trodijelni dokumentarac OBAMA: U POTRAZI ZA SAVRŠENIJIM SAVEZOM bilježi osobno i političko putovanje predsjednika Baracka Obame dok se država bori sa svojom rasnom poviješću. Ispreplićući razgovore s kolegama, prijateljima i kritičarima, prošarana njegovim osobnim govorima i intervjuima, serija započinje Obaminim djetinjstvom i vodi nas kroz njegovu perspektivu sina bijele majke iz Kanzasa i oca Afrikanca, kako ga je duhovno formirala generacija crnačkih vođa i njegove nade za inkluzivnijom Amerikom. Kroz priču o jednom čovjeku koji je nepovratno vezan za povijest jedne države, OBAMA: U POTRAZI ZA SAVRŠENIJIM SAVEZOM razmatra prošli i sadašnji nacionalni identitet države.

Slike

Obama: U potrazi za savršenijim savezomObama: U potrazi za savršenijim savezomObama: U potrazi za savršenijim savezomObama: U potrazi za savršenijim savezomObama: U potrazi za savršenijim savezomObama: U potrazi za savršenijim savezom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.