SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

U ovoj epizodi pratimo Besinu borbu s teškom bolešću te odlazak na operaciju s neizvjesnim ishodom. U sklonište dolazi Vedran, lovac na talente, životinjske naravno. On je koordinator životinja na filmu i može ih naučiti što god treba. Danas traži glumicu za jedan film za djecu, a mi se nadamo da će taj posao odraditi naša prekrasna Mari, križanka retrivera. Kao i svake godine, pse snimamo za poseban kalendar. Ovogodišnja tema su crni psi. Sklonište je prepuno, srećom njih dvadesetak u ovoj će epizodi otići na udomljavanje u Njemačku.
Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Scenarist:

Slike

Udomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi me

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Špijun u divljini (2017)

    image
    Životinje vole, tuguju, varaju i dolaze do različitih izuma - baš kao i ljudi. Nova generacija špijunskih kamera otkriva koliko smo slični. Koliko se razlikujemo...
  • The 77 Percent - The Magazine for Africa's Youth

    image
    77 percent of Africans are younger than 35. But they are also the least represented demographic. It's time their voices are heard as they shape the future of...
  • Why Israel Matters (2017)

    image
  • Radical Makeovers (2016)

    image
    Rebecca Friedlander talks to young women who have faced emotional abuse, harassment, rape, mental disorders and drug abuse and help them seek God in the self.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.