poster

Kolaži o laži: Oglašavanje

Kolaži o laži (2021)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Oglašavanje

OPIS

Oglašavanjem se bavimo prateći marketinšku agenciju Señor u akciji rebrandinga malog lokalnog proizvođača meda, a kroz njihov zadatak otkrivamo sve prijetnje, ali i pozitivne mogućnosti u domeni oglašavanja. Med Grgić nagrađivani je OPG iz Vinkovaca koji proizvodi istoimena nagrađivana obitelj pčelara koja ima izvrstan proizvod, ali koji nikad nisu strukturirano razmišljali o ambalaži ibrandingu svog meda i koliko bi taj segment mogao utjecati na njegov plasman i prodaju. U pomoć smo pozvali marketinšku agenciju Señor iz Zagreba koja će nas upoznati sa svojom profesijom, a tijekom procesa rada na novoj etiketi meda Grgić i sa svim pozitivnim, etičkim stranama oglašavanja, ali i upozoriti na najčešće načine neetičkog oglašavanja i prevara u marketinškoj komunikaciji. U epizodi razgovaramo i s drugim marketinškim stručnjacima (marketinška agencija McCann Zagreb), književnikom i kolumnistom Borisom Postnikovom, a dio epizode snimljen je i u Londonu, prateći autora produkcijske kuće VICE u njegovim medijskim eksperimentima u kojima je stvarao lažne restorane, online recenzije, ali i lažno brendirao sebe samog.

Slike

Kolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o lažiKolaži o laži

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Why Israel Matters (2017)

    image
  • Eko perspektive

    image
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Radical Makeovers (2016)

    image
    Rebecca Friedlander talks to young women who have faced emotional abuse, harassment, rape, mental disorders and drug abuse and help them seek God in the self.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.