Psi su mnogo više od samo voljenih ljubimaca – u početku su bili divlji grabežljivci, no tijekom vremena doživjeli su velike promjene. Nova serija Discovery Channela Psi: Neispričana priča, potanko opisuje povijest čovjekova najboljeg prijatelja, slijedi razvoj vrste i proučava niz pasmina s fokusom na razne faze pripitomljavanja.

Serija istražuje ulogu pasa u stvaranju današnjih odnosa između njih i ljudi. Upoznaje gledatelje i s revolucionarnim znanstvenim istraživanjima koja dokazuju da nas psi razumiju bolje nego što smo ikada mogli zamisliti te da je korijen naše vjekovne veze sa psima kemijski. Psi su pomogli oblikovati svijet kakav poznajemo. Lovili su uz nas, pomogli nam da postanemo vrhunski grabežljivci. Štitili su naša stada i pomogli nam da od lovaca postanemo uzgajivači. Njihova snaga i izdržljivost omogućili su nam da živimo na najekstremnijim mjestima na Zemlji. Krenite na put oko svijeta da biste otkrili koliko su napredovali naši četveronožni prijatelji.

Bilo je na kanalima:

Animal Planet  Discovery Channel  

PREPORUKE
  • Bol, gnoj i otrov (2013)

    image
    Britanski novinar i liječnik medicine Michael Mosley donosi nam izvanrednu priču o izumu najkorištenijih i najvrjednijih lijekova. Emisija prikazuje kako je naša...
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Spaziolibero

    image
  • Pakleni prijevoz (2018)

    image
    Vodimo vas u svijet tvrtki koje se bave prijevozom velikih vozila te vam predstavljamo goleme kamione za vuču i podizanje najvećih i najtežih strojeva na cestama....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.