poster

Pustolovina u Hrvatskoj: Istrom na konju - 2. dio

Pustolovina u Hrvatskoj (2003)

dokumentarni | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Istrom na konju - 2. dio

OPIS

Pustolovina naših četvero jahača nastavlja se duž istočne obale Istre. Rt Marlera, nekad vojno vježbalište za gađanje, sada je odličan teren za jahanje. Još dijelom sačuvana stara vojna konjušnica iz doba Mussolinija, mogla bi, obnovljena, postati suvremen "hotel" za konje.
Jašemo oko ostataka Nesactiuma, posljednje prijestolnice Ilira i spuštamo se u duboku uvalu Budavu gdje je umjetno uzgajalište bijele ribe.
U Mutvoranu, jednom od najslikovitijih utvrđenih istarskih gradića, upoznajemo kulinarstvo unutrašnjosti Istre, a noćimo na tradicionalnoj farmi "stanciji" Komparička, gdje je sve još kao u 19. stoljeću. Posjećujemo "Horse centar Loborika", suvremeni "rent-a-horse" i "hotel" za konje blizu međunarodne zračne luke.
Pustolovinu Istrom na konju završavamo na šaljivim narodnim utrkama magaraca u selu Orbanići, te "utrci na prstenac" s plemenitim jahaćim konjima u gradiću Barbanu.

Slike

Pustolovina u HrvatskojPustolovina u HrvatskojPustolovina u HrvatskojPustolovina u HrvatskojPustolovina u Hrvatskoj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psi: Neispričana priča (2017)

    image
    Psi su mnogo više od samo voljenih ljubimaca – u početku su bili divlji grabežljivci, no tijekom vremena doživjeli su velike promjene. Nova serija Discovery...
  • Linea Blu (1994)

    image
  • Passaggio a Nord-Ovest (1997)

    image
  • Länderspiegel (1969)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.