SEZONA: 1

EPIZODA: 5

OPIS

*Najbrži umjetnik Rangolija: Do sada je napravio više od 10.000 'rangolija' i nikada nije ponovio isti obrazac. Iz prvog je pokušaja nacrtao 'rangoli' na površini od 24.000 četvornih metara za samo 13,5 sati i upisao se u knjigu rekorda Limca.
*Mohammed Raees Mehmood Makrani, stanovnik grada Sagar, Madhya Pradesh, proizveo je Water Car. 2012. godine svoj je Maruti 800 pretvorio u takav automobil koji radi na vodi. Ovaj automobil može voziti maksimalnom brzinom od 50-60 kilometara na sat. Također kontrolira svoj automobil pomoću frekvencije mobilne mreže i pritiskajući različite brojeve mobitela pokreće motor automobila.
*Kodinhi, Selo Kerala poznato je kao selo blizanaca, jer ovdje živi više od 550 blizanaca. Na svakih 1000 poroda u ovom selu rode se 42 blizanca, dok je prosjek u ostatku svijeta 6 blizanaca na 1000 poroda.
*Čovjek koji slika jednim pramenom kose - Napravio je vlastiti portret pomoću četke koju je napravio pramen njegove brade.

Slike

Nevjerojatna IndijaNevjerojatna IndijaNevjerojatna IndijaNevjerojatna IndijaNevjerojatna Indija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vino i ručak s braćom Stein (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Izvedi me (2016)

    image
    Osvojiti srce djevojke sigurno neće biti lak zadatak, a oni će ih osvojiti kako fizičkim izgledom, tako i intelektom i sposobnostima. Nakon treće sezone...
  • Paparazzo lov (2013)

    image
    Profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom Balkana. Paparazzo lov donosi sve aktuelnosti iz...
  • Der Hundeprofi - Rütters Team (2020)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.