Join Brad and Barry Klinge, founders of Everyday Paranormal, take ghost hunting to the extreme as they travel the country tackling some of America s most haunted locations and using some of the world's most sophisticated equipment to gather powerful supernatural research.

Emitovanje na kanalima:

Travel Channel  

Sljedeće epizode:

22. 4. 2024.
14:00
Laboratorij za duhove 2, ep. 13, Deadwood
utorak
07:00
Laboratorij za duhove 2, ep. 13, Deadwood
subota
06:00
Laboratorij za duhove 2, ep. 13, Deadwood
PREPORUKE
  • Agatha Christie: Zašto ne Evans? (2022)

    image
    A dying man's enigmatic last words send vicar's son, Bobby Jones, and his socialite friend, Lady Frankie Derwent, on a crime-solving adventure.
  • Nevjerojatni dr. Pol (2011)

    image
    Dr. Jan Pol i njegova žena Diane vode uspješnu veterinarsku kliniku smještenu na selo središnjeg Michigana. Dr. Pol lokalna je legenda zbog svog staromodnog i...
  • Američki sakupljači (2010)

    image
    U produkciji A&E Networksa, originalno se na Historyju prikazuje, uz „Zalagaonicu“, vjerojatno najbolji show na tom kanalu, što znači da se radi o jednom od...
  • Amanda dolazi u pomoć (2018)

    image
    Amanda priskače u pomoć životinjama. U njenom prihvatilištu broj štićenika je u stalnom porastu, ali ova žena nikog ne ostavlja na cjedilu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.