Emet je savršena majka, šefica, supruga, prijateljica i kći. Dobro, ipak nije savršena. Ona zapravo prolazi kroz život zbunjena kao i svi mi.
Emet (Sarayu Blue) je savršena žena, mama, supruga, prijateljica i kći. Zapravo, kao i svi, pokušava se nositi na sve moguće načine sa svim svojim nesavršenostima. Kao samosvjesna žena, sigurna je kako nikad neće osvojiti nagradu za najbolju mamu, suprugu ili kći na svijetu. Zna da je često pretjerano stroga, licemjerna i ponekad umišljena. Također, shvaća kako uopće nije sentimentalna niti je naučila djecu o naslijeđu i tradiciji njihove kulture. Kako bi postala bolja osoba, Emet katkad teško priznaje svoje pogreške i mane. Posebno u trenutcima kada sanja seksi snove o nekome tko nije njezin muž David (Paul Adelstein), ili kada se pretvara da ne zna svoju djecu, Lily (Lily Rose Silver) and Louieja (Rahm Braslaw), kad su neposlušni u javnosti, ili pak kada koristi svoje zaposlenike za rješavanje osobnih problema. U svim tim prilikama joj je zbog toga jako žao. No, sve je to sasvim u redu jer nitko nije apsolutno savršen. U svakodnevnu borbu sa slabostima i vlastitim standardima savršenstva uključit će se i Emetini roditelji Maya (Madhur Jaffrey) i Sonny (Brian George) koji će joj pri tome više odmoći nego pomoći. Ova životna komedija, temeljena na knjizi spisateljice Orli Auslander I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything pokazuje kako će sve ispasti odlično čak i onda kada nije savršeno.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.