Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio samopouzdanje, promenio 3 stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao u dugove i priključio se velikoj armiji gubitnika.
Naša priča počinje neočekivanom ponudom Čičku da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu. To što mu je biografija prazna, što mu je CV gotovo ,,tabula rasa’’ bez značajnog uspeha, kvalifikuje ga upravo iz tog razloga: što nije uradio ništa, ni dobro ni loše. Bitno je da nije uradio ništa loše, ništa zabrljao, pokvario, ukrao. To u jednom trenutku postaje bitno.
Život je promešao svoje karte i Čička je zapala konačno ona prava. Da li je zaista ,,prava’’? Da li je naš junak sposoban da je odigra kako treba? Da li je njegova porodica spremna da podnese uspeh i novi status u društvu? Probijanje ka boljoj budućnosti ukrstiće puteve junaka naše serije a iz zaborava će izroniti delovi bolje prošlosti. Njihove sudbine naićiće na neočekivane skretnice, raskrsnice, dileme i iskušenja.

Emitovanje na kanalima:

Adria TV  

Bilo je na kanalima:

Hayat TV  BN  RTS SVET  RTS1  Kurir TV  Superstar TV  K1 TV  RTRS  

Sljedeće epizode:

danas
20:00
Junaci našeg doba 2, ep. 19, Serijski program
danas
00:30
Junaci našeg doba 2, ep. 19, Serijski program ®
sutra
12:00
Junaci našeg doba 2, ep. 19, Serijski program ®
srijeda
20:00
Junaci našeg doba 2, ep. 20, Serijski program
četvrtak
00:30
Junaci našeg doba 2, ep. 20, Serijski program ®
četvrtak
12:00
Junaci našeg doba 2, ep. 20, Serijski program ®
PREPORUKE
 • Pogled odozdo

  image
  Stand-up komičar je osoba koja svojim nastupom nastoji da nasmeje i zabavi publiku na pozornici. Upravo ova izražena spobnost stand up komičara, dinamika...
 • Dobro jutro, komšija (2019)

  image
  Pitka i iskričava komedija, prepuna krajiškog humora na temu međukomšijskih odnosa.
 • Bajilionari (2018)

  image
  Max Graham and his group of friends run a start-up out of his parent's garage.
 • Kako napraviti dobre stvari (2018)

  image
  Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.