Dr. Jason Bull vrhunski je odvjetnik koji kombinira psihologiju, intuiciju i visoku tehnologiju da otkrije na što porotnici, odvjetnici, svjedoci i optuženi reagiraju i sa svojim timom stručnjaka upravlja parnicama do uspješnog završetka.
Serija "BULL" nadahnuta je karijerom dr. Phila McGrawa, osnivača jedne od najuspješnijih tvrtki svih vremena za savjetovanje u pravnim sporovima, a zvijezda serije je Michael Weatherly u ulozi dr. Jasona Bulla.
Briljantan, drzak i šarmantan, dr. Bull je vrhunski majstor manipulacije koji uz pomoć psihologije, intuicije i podataka visoke tehnologije doznaje što motivira porotnike, odvjetnike, svjedoke i optužene. U tvrtki Trial Analysis Corporationì Bull je okupio zavidnu ekipu stručnjaka kako bi sudska izlaganja isplanirali do najsitnije pojedinosti.
U parnicama Bullova kombinacija izvanrednog uvida u ljudsku prirodu, njegova tri doktorata te vrhunski zaposlenici - čine pobjedničku strategiju koja pravdu usmjerava u korist njihovih klijenata.

Bilo je na kanalima:

STAR Crime  Sat.1  Kabel 1  RAI 2  RTL2  RTL  STAR Movies  

PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam...
  • Navy CIS (2003)

    image
    Ova od kritike i publike izuzetno hvaljena serija krcata je akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog...
  • Plava krv (2010)

    image
    Serija prati život obitelji Reagen, čija je glava obitelji Frank Reagan (Tom Selleck), policijski načelnik. Njegova kći Erin (Bridget Moynahan) je pomoćnik...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.