Smještena u oronulu policijsku postaju na krivoj strani Manchestera, ova humoristična serija prati skupinu policajaca na prvoj liniji. Laboratoriji droge, palikuće, neonacisti i zloglasni ubojice svakidašnjica su za ovaj bliski tim.
NOS ZA ZLOČIN napisao je dobitnik „BAFTA-e“ Paul Abbott („Besramnici“, „Hit & Miss“, „U vrtlogu igre“) a riječ je o drukčijoj policijskoj seriji. Smještena u oronulu policijsku postaju na krivoj strani Manchestera, serija prati skupinu policajaca na prvoj liniji koji se pitaju što su skrivili da završe ovdje, u ovoj jedinici, na ovoj strani grada. Laboratoriji droga, palikuće, neonacisti i zloglasni ubojice svakidašnjica su za ovaj bliski tim na čelu sa zapanjujuće sposobnom, ali nesumnjivo poremećenom inspektoricom Vivienne Deering (Joanna Scanlon). No kada se pojavi posebno izopačen serijski ubojica, to uzdrma čak i najprekaljenije policajce.

Bilo je na kanalima:

ZDFneo  HBO2  HBO3  

PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.