Snimatelj Gordon Buchanan želi upoznati polarne vukove, te poznato neuhvatljive i opasne predatore. Serija prati kako Gordon nastoji steći povjerenje čopora divljih vukova i njihovo troje mladunaca te otkriva pravu narav tih iznimnih životinja.
Oko tih fascinantnih životinja ispredene su legende, a ipak biolozi dosad nisu uspjeli pratiti sve detalje njihova života u divljini. Sve naše znanje o njima proizlazi iz života jedinki u zarobljeništvu i povremenih susreta u divljini.

Gordan Buchanan se želi zbližiti s obitelji divljih vukova kako bi što bolje upoznao jednu od najomiljenijih životinja na svijetu ali često i zastrašujućih.

Na kanadskom otoku Ellesmere živi tako izolirana populacija vukova da ne poznaju čovjeka. Na toj zahtjevnoj lokaciji Gordon mora pokušati steći povjerenje čopora i njihovo troje mladunaca. Hoće li životinje Gordona smatrati lovinom ili suparnikom? I hoće li ikada pripustiti čovjeka u čopor?

Od dramatičnog trenutka kad Lunino troje osjetljive mladunčadi prvi put izađu iz brloga, do Gordonovih pokušaja da ga čopor prihvati, ovo je godina radosti, osjećaja i napetosti u dalekoj divljini kanadskog Arktika.

Voditelj: Gordon Buchanan
Producent serijala: Ted Oakes
Izvršni producent: Tim Martin

Bilo je na kanalima:

BBC Earth  HTV2  HTV1  HTV3  

PREPORUKE
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Neobičan planet (2018)

    image
    Elitna grupa astronauta priča neočekivanu i dosad nikad ispričanu priču o Zemlji snimanu na više od 1,4 milijuna kilometara, u 45 zemalja, na šest kontinenata i u...
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Rajevi na Zemlji (1997)

    image
    Planet Zemlja i dalje krije mjesta koja su toliko čista da služe kao neprocjenjivi podsjetnici kako je svijet nekada izgledao. Od planine Denali do plavih mora...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.