Emisijom "River Cottage Reunited" Hugh Fearnley-Whittingstall, više od dvadeset godina nakon što je debitirao sa sličnim emisijama, vraća se vlastitom brendu koji promiče povratak jednostavnoj i domaćoj hrani.
Emisija je snimana na malom imanju River Cottage u istočnom Devonu u Engleskoj te prati Fearnley-Whittingstalla i njegovu ekipu, koja uključuje skupljača hrane Johna Wrighta i kuhara Gilla Mellora, dok obrađuju vrt, uzgajaju kokoši, praščiće i kozliće.
Tu je i kampanja kojom se promiče zaštita šuma. Gledatelje se potiče da jedu više divljači, a pritom im se pokazuje kako uzgajati, pripremati i kuhati svježu hranu koristeći samonikle sastojke, morsko povrće, ribu i školjke.
Hugh se susreće s nizom stručnjaka i istražuje zanimljive ideje poput prirodnog pčelarstva, dabrova koji doprinose bioraznolikosti i zašto bismo trebali jesti divljač.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.