Středoškolačka Courtney Whitmoreová inspiruje partičku mladých hrdinů k tomu, aby zastavili padouchy z minulosti. Seriál je hranou adaptací komiksu Stargirl, v němž se představuje první tým superhrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti.
STARGIRL, nový seriál z produkce DC Universe od původního tvůrce a autora komiksu Geoffa Johnse, sleduje středoškolačku Courtney Whitmoreovou (Brec Bassingerová). Ta se přestěhuje do Blue Valley ve státě Nebraska poté, co se její matka znovu provdá za Pata Dugana (Luke Wilson), a inspiruje nesourodou partičku mladých hrdinů k tomu, aby zastavili padouchy z minulosti. Superhrdinské drama je hranou adaptací komiksu Stargirl z roku 1999, v němž se představuje první tým superhrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti (JSA). Nepředvídatelný seriál je s láskou inspirován Johnsovou zesnulou sestrou, která zahynula při letecké havárii.

Bolo to na kanáloch:

HBO3 CZ  HBO2 CZ  HBO CZ  

ODPORúčANIA
  • Hviezdna brána SG-1 (1997)

    image
    General Hammond summons Colonel Jack O'Neill out of retirement to embark on a secret rescue mission. O'Neill confesses that he disobeyed orders to destroy the...
  • Magnum P.I (2018)

    image
    An ex-Navy SEAL returns home from Afghanistan and uses his military skills to become a private investigator in Hawaii.
  • Kobra 11 (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
  • A-Tím (1983)

    image
    At the end of their stint in Vietnam, Col. John "Hannibal" Smith and his team were framed for robbing the Bank of Hanoi (which they had done, but under orders),...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.