Dokumentární seriál z produkce HBO se točí kolem španělského politika a fotbalového a stavebního magnáta jménem Jesús Gil. Kontroverzní a výstřední Gil je jednou z nejúchvatnějších veřejných osobností za posledních několik desetiletí.
Bafuňář je dokumentární seriál z produkce HBO Europe, který se točí kolem španělského politika a fotbalového a stavebního magnáta jménem Jesús Gil. Pestrý život Jesúse Gila vypráví jeden z nejpřekvapivějších a nejúžasnějších příběhů za posledních několik desetiletí. Tento jedinečný muž vnesl čerstvý vítr do světa politiky, fotbalu a nemovitostí ve Španělsku. Kontroverzní, výstřední a bez špetky respektu, Gil velmi dobře věděl, jak se dostat k lidem, a stal se miláčkem španělských masmédií. Přesto však neustále pohrdal zákony a byl léta pronásledován justicí, která ho nakonec dostihla v Atlético de Madrid – fotbalovém klubu, kterému coby prezident předsedal přes 16 let – a zprostila jej funkce starosty Marbelly. Seriál vypráví příběh s prvky, které jsou dnes snadno rozpoznatelné po celém světě, a vyvolává otázku, proč se necháme určitým typem lidí tak lehce svádět.

Bolo to na kanáloch:

HBO2 CZ  HBO CZ  

ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • No nazdar! Irwinovi zasahují (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • Horizon (1964)

    image
    British documentary series that covers a variety of subjects in science and philosophy.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.