Seriál Mad Men, zasazený do New Yorku šedesátých let, zkoumá okouzlující a sebestředný "zlatý věk" reklamy, v němž všichni něco prodávají, a nic není takové, jaké se na první pohled zdá. A nejlíp v tom umí chodit Don Draper (Jon Hamm).
Sexy, stylizované a provokativní drama Mad Men, které se odehrává v New Yorku šedesátých let minulého století, sleduje životy nelítostně soupeřících mužů a žen z Madison Avenue, sebestředného světa reklamy, jehož klíčoví hráči povýšili obchod na umění. Úspěšný hit Mad Men, držitel čtyř cen Emmy za nejlepší dramatický seriál a tří Zlatých glóbů v téže kategorii, sleduje osudy Dona Drapera (Jon Hamm), největšího mistra (i sukničkáře) v oboru, a jeho kolegů z reklamní agentury Sterling Cooper Draper Pryce. Zatímco Don hraje své hry v zasedačkách i ložnicích, úporně se snaží zůstat o krok napřed v rychle se měnící době, kde mu na paty šlapou mladí, nadějní manažeři. Seriál také věrohodně vykresluje postavení mužů a žen v tehdejší společnosti, přičemž zkoumá skutečnou lidskou přirozenost skrývající se pod rouškou tradičních rodinných hodnot šedesátých let.

Bolo to na kanáloch:

m1  

ODPORúčANIA
  • Lesniczówka (2018)

    image
    After the sudden death of Antoni's beloved grandfather, a forester who was shot in mysterious circumstances, Katarzyna Ruszczyc's family moves to the forester's...
  • Betrugsfälle (2010)

    image
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.