Headrush

Headrush (2003)

Réžia: Shimmy Marcus

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.8/10

OBSAH

Headrush is a crime comedy about two disillusioned youths, struggling through a haze of cannabis, who hope to solve all their problems by smuggling a consignement of drugs for a local gangster. It's set in the present day in Dublin, Ireland against the backdrop of the end of the Celtic Tiger: the bursting of the bubble of this economy boom that's supposed to have done wonders for us all.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • V utajení (2012)

    image
    Drsnou, protřelou holku, která se živí jako soukromé očko, najme FBI, aby se v přestrojení vetřela do školního dívčího klubu.
  • Karate Tiger I - Neustúpit', nevzdat' sa (1985)

    image
    Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví...
  • Slušní chlapci (2019)

    image
    Talentovaný americký absolvent Oxfordu Michael Pearson (Matthew McConaughey) za pomoci svých jedinečných schopností a drzosti vytváří říši marihuany využívajíc...
  • Drsná jazda (2014)

    image
    Bývalý automobilový závodník je unesen záhadným zlodějem, který ho přinutí dělat řidiče během loupeže. Tím se oba muži dostanou do hledáčku policie i mafie.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.