Hodnotenie: 7.0/10
Užívateľské hodnotenie: 7.7/10
(39 hlasov)

OBSAH

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta a Jenka velké změny. Jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole, kde mají vypátrat nepolapitelného drogového dealera. Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém parťáctví zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, jsou nuceni také zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří dospět a proměnit se z univerzitních zelenáčů ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo.

Fotografie

22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street22 Jump Street

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Policajtov švagor (2016)

    image
    Ben má v kapse čerstvý diplom z policejní školy a sní o tom, že se stane detektivem podobně jako jeho budoucí švagr.
  • Párna a nepárna (1978)

    image
    Bud Spencer a Terence Hill ve své nejznámější komedii musí opět společně spojit své síly, aby zlikvidovali bandu zločinců... Italská akční komedie.
  • Slušní chlapci (2019)

    image
    Talentovaný americký absolvent Oxfordu Michael Pearson (Matthew McConaughey) za pomoci svých jedinečných schopností a drzosti vytváří říši marihuany využívajíc...
  • Bomber (1982)

    image
    Bývalý špičkový boxer Bud Spencer se ujímá tréninku začátečníka Jerryho Cala. Příležitost vyrovnat staré účty se blíží! Italská komedie.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.