Hodnotenie: 4.5/10
Užívateľské hodnotenie: 8.2/10
(286 hlasov)

OBSAH

Provokovat malé kluky, co jsou sami doma, se nevyplácí. Ví to každý, kromě tlupy zločinců, kteří narazili na šikovného Alexe.
Tajný plán s americkým obranným systémem na počítačovém čipu je ztracen! Čtyřlístek mezinárodních zlodějíčků, podporovaný podvratnými zámořskými mocnostmi, které na černém trhu nabízejí 10 miliónů za získání těchto informací, pátrá po kořisti z Honkongu přes San Francisco až do poklidného idylického předměstí Chicaga - North Devon Park. Jen jediná osoba ví, kde se nachází důležité informace, ukryté v mechanické součásti dětského autíčka, jen jediná osoba má přehled. Jen jediná osoba má kuráž a také neštovice. Jen jediná osoba ví... a ta je sama doma! Ve třetím pokračování úspěšných komedií tentokrát s novou dětskou hvězdou Alexem D. Linzem.

Fotografie

Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3Sám doma 3

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Charlie a továreň na čokoládu (2005)

    image
    Čokoládovňa Willyho Wonku je miestom, ktoré vám splní tie najtajnejšie...
  • Harry Potter a tajomná komnata (2002)

    image
    Nepriatelia dediča, dajte si pozor! Tajomná komnata bola otvorená! Zlo sa vrátilo do Rokfortu...
  • Taxi 5 (2018)

    image
    Eddy síce po strýkovi zdedil jeho legendárny biely supertaxík... No z jeho vodičských schopností, nanešťastie, nezdedil ani čo sa za necht vojde!
  • 22 Jump Street (2014)

    image
    Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta a Jenka velké změny. Jsou pověřeni prací v utajení na...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.