poster

Idemo na put s Goranom Milićem

Idemo na put s Goranom Milićem (2003)


EPIZODA: 2

POVZETEK

Goran Milić vodi ravnatelja splitske bolnice Dujomira Marasovića u austrijski Graz. Uspoređujemo cijene i kvalitetu zdravstvenih usluga, plaće liječnika i medicinskog osoblja, prosjek liječenja pojedinih bolesti, uporabu skupih i generičkih lijekova itd.
Građevinari u Njemačkoj također čekaju godinama na dozvole, a i tamo ima primjera da se "s vezom" bolje prolazi. Zašto Ante Šimunović, koji je izgradio stambeno-poslovne prostore na nekoliko tisuća hektara diljem Njemačke, nikada ne bi uložio u hotel na hrvatskom Jadranu? Kakva su iskustva njemačkog poduzetnika koji gradi vile u Istri?

Fotografije

Idemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom Milićem

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Quest's World of Wonder (2018)

    image
    Globe trotter Richard Quest travels to different cities to discover and learn things about it in a way tourists can't.
  • Skrivnosti kitov (2021)

    image
    Oddaja gledalce potopi globoko v epicenter kulture kitov ter tako razkrije njihov skrivnostni in čudoviti svet.
  • World's Greatest Festivals (2018)

    image
    Robert Knjaz shows us the world's greatest festivals.
  • Življenje pod ničlo (2013)

    image
    Spremljajte nove ledene dogodivščine trdoživih posebnežev v zanimivi osmi sezoni serije Življenje pod ničlo, ki opisuje njihov vsakdan na Aljaski. Mati narava...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.