Ocena: 6.7/10
Ocena uporabnikov: 8.5/10
(39 glasova)

POVZETEK

Harry Sanborn je uspešen poslovnež in večni samec, ki živi na veliki nogi in hodi na zmenke le z zelo mladimi ženskami. Njegova najnovejša ljubica je Marin, ki ga povabi v obmorsko počitniško hišo svoje mame, uspešne in ločene pisateljice Erice. Hiša naj bi bila prazna, vendar se izkaže, da Erica tam piše scenarij za novo predstavo. Ko si Marin in Harry privoščita nekaj romantičnih uric, Harry začuti bolečine v prsih. Ker mora sedaj zaradi težav s srcem čimveč počivati, obtiči v hiši skupaj z nejevoljno Erico.

Fotografije

Ljubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvarLjubezen je luštna stvar

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.