NOVICE Stranica 1

OYO mijenja naziv u Nova Plus

• ponedeljek, 01. april 2019 12:31

Najjača multimedijalna grupacija i najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, Nova TV promijenila je naziv usluge OYO u Nova Plus. U skladu s tom promjenom, i ostali kanali unutar platforme također mijenjaju ime i od sada nose naziv Nova Cinema i Nova Family. Uz uslugu Nova Plus, propuštene epizode serija i emisija iz produkcije Nove TV gledateljima su i dalje dostupne potpuno besplatno i bez registracije, unutar tjedan dana od emitiranja na televiziji na novatv.hr.

Discovery i PGA TOUR pokreću GOLFTV, servis koji ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta

• torek, 23. oktober 2018 16:49

Brend GOLFTV, kao prvi međunarodni streaming servis posvećen golfu pokreće se 1. siječnja 2019.

Discovery i PGA TOUR su predstavili GOLFTV, karakterističan brend koji pod okriljem PGA TOUR-a ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta. GOLFTV je podloga za novi međunarodni video streaming servis, uživo i na zahtjev, koji se na globalnoj razini izvan SAD-a* pokreće od 1. siječnja 2019.

GOLFTV će poklonicima golfa na jednom mjestu nuditi najveći izbor sadržaja povezanog s golfom. Portfelj koji se stalno sadržajno obogaćuje, prikazivat će najuzbudljivije trenutke tog sporta, najbolje igrače i turnire na svakom zaslonu i uređaju. 
 
GOLFTV obožavateljima golfa donosi novi doživljaj, zabavlja ih i informira, s 2000 sati prijenosa uživo svake godine, kao i opsežnim premium sadržajima dostupnim na zahtjev. Prijenosi uživo* uključivat će šest turneja u sklopu PGA TOUR-a i oko 150 turnira godišnje – uključujući prvenstvo THE PLAYERS, FedExCup Playoff i Presidents Cup.
 
Alex Kaplan, predsjednik i generalni direktor, Discovery Golf, je rekao: “Naš dugoročni cilj je stvaranje nezamjenjivog doživljaja, koji uistinu poboljšava način na koji obožavatelji golfa gledaju, igraju i svakodnevno se uključuju u ovaj sport. Predstavljanje GOLFTV brenda uzbudljiv je novi korak na našem putovanju.“
 
Pokretanje brenda GOLFTV nastavak je strateškog partnerstva između Discoveryja i PGA TOUR-a, najavljenog u lipnju ove godine. Uz GOLFTV servis, 12-godišnje partnerstvo upravljat će međunarodnim višeplatformskim pravima PGA TOUR-a, uključujući i prava za klasičan televizijski prijenos.
 
Discovery već razvija širu distribucijsku i prikazivačku partnersku strategiju za taj portfelj, što uključuje i optimizaciju dosega putem free-to-air, pay-TV i digitalnih servisa, te će istražiti mogućnosti suradnje s postojećim PGA TOUR partnerima i prikazivačima, sve kako bi se potaknuo razvoj ovog sporta. PGA TOUR prijenosi uživo bit će dostupni putem GOLFTV-a u skladu s datumom aktivacije na pojedinim tržištima.

GOLFTV nadomješta PGA TOUR LIVE na svjetskom tržištu (izvan SAD-a). Korisnici na svim tržištima mogu se pretplatiti na širok raspon sadržaja i programa o golfu na GOLFTV-u, uz dodatak pet prijenosa uživo PGA TOUR-a ovisno o aktivaciji prava na pojedinim tržištima. Prijenosi uživo u 2019. na GOLFTV-u bit će dostupni u Australiji, Kanadi, Italiji, Japanu, Nizozemskoj, Portugalu, Rusiji i Španjolskoj.*
 
Trenutnim korisnicima PGA TOUR LIVE bit će omogućen jednostavan prelazak na GOLFTV prije samog pokretanja servisa 1. siječnja 2019.
 
Daljnje informacije u vezi GOLFTV-a, programa i sadržaja bit će pravovremeno objavljene.
Datum
Tržišta


2019
Australija, Kanada, Italija, Japan, Nizozemska, Portugal, Rusija, Španjolska


2020
Poljska, Južna Koreja


2021
Belgija, Kina, Njemačka, Južna Afrika


2022
Danska, Finska, Indija, Norveška, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo


2024
Francuska


Supertalent uskoro na Novoj TV

• sreda, 12. september 2018 14:39Show koji osvaja srca gledatelja, u šestoj sezoni vraća se na Novu TV, a ove godine gledatelje očekuje mnoštvo atraktivnih točaka i talentiranih natjecatelja koji će se boriti za titulu šestog hrvatskog Supertalenta.

„Bili smo prošle godine sjajni, a ove godine, eksplozija!“ poručila je Maja Šuput što gledatelji mogu očekivati od žirija u novoj sezoni te dodala kakvi će biti prema kandidatima: „Mislim da su nam se kriteriji malo postrožili, jer prošle godine, kako je nama bila prva sezona, nismo znali što možemo očekivati od kandidata, pa smo mi bili dosta blagonakloni.“

U prvih nekoliko emisija Supertalenta vidjet ćemo kako je izgledalo predstavljanje raznolikih talenta ispred žirija na snimanju audicija ovoga proljeća. Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić na audicijama su svakoj točki, uz kratki komentar nastupa, dodijelili jednu od dvije ocjene: DA ili NE.

U šestoj sezoni, koju će gledatelji imati priliku uskoro pratiti na Novoj TV, vidjet ćemo raznolike talente, a za svoju kartu u daljnje natjecanje borit će se plesači, pjevači, glazbenici, imitatori, iluzionisti, kao i natjecatelji s nikad viđenim talentom. Tko je od njih impresionirao, tko je rasplakao, a tko naljutio žiri, ne propustite uskoro doznati!

Farma od 16. rujna na Novoj TV

• torek, 11. september 2018 13:27

Najgledaniji reality show 'Farma', vraća se u šestoj sezoni ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! Izdržljivost, snaga, odlučnost ove godine pomiču se do krajnjih granica, a opstanak na farmi trebat će se itekako – zaslužiti.

S novom sezonom dolaze i brojni noviteti, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali.

U avanturu života upustit će se 18 kandidata koji stupivši na farmu postaju farmeri, a ono što će ih dočekati neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Staro imanje Farme poharala je apokalipsa. Razrušeni krovovi, izbijeni prozori i vrata, razbacana ograda, iščupano korijenje stabala - samo su neki od prizora koji će dočekati farmere šeste sezone, a njihov prvi zadatak bit će preživjeti katastrofu i obnoviti farmu prikladnu življenja na njoj. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Šesta sezona popularnog showa donosi brojne novosti, a pravila postaju stroža i uvjeti teži. Po dolasku na farmu, kandidate očekuje iznenađenje – razrušena kuća. Kako bi se farmeri čim prije mogli useliti, morat će dobro zasukati rukave i angažirati se oko obnove farme. Na farmi će ih dočekati i mlin koji će trebati obnoviti kako bi pomoću njega mogli proizvoditi brašno za prehranu i zaradu.

Nakon pet godina poljodjelstva i stočarstva vrijeme je da se farmeri odvaže i odu korak dalje i preuzmu bitnu ulogu u zajednici - upoznaju se i savladaju trgovanje i uslužne djelatnosti. Stup za postizanje tih vještina će biti mlin i zanatlije. Mljevenjem žitarica i trgovanjem svojih rukotvorina, farmeri će imati mogućnost svaki tjedan povećati glavnu nagradu koja iznosi do pola milijuna kuna. Farmeri će se, dakle, prehranjivati isključivo od vlastitog rada. Hranu će nabavljati od trgovačkog putnika i plaćati ju dukatima koje su zaradili prodajom proizvoda koje su sami proizveli. Osim poljoprivrednih proizvoda, farmeri će morati naučiti kako dobiti hranu i od životinja, kojih će ove godine na farmi biti više no ikad do sada!

Hit reality show, premijerno emitiran 2008. godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, a posljednje dvije sezone, nakon nekoliko godina stanke ostvarile su izuzetan uspjeh, pa su tako četvrta i peta sezona 'Farme' bile najgledaniji reality show u Hrvatskoj.

Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen dogodovštine farmera u posljednjoj sezoni svakodnevno je u prosjeku pratilo oko 570 tisuća gledatelja.

 

Šest novih kanala u ponudi

• torek, 12. december 2017 10:05

Čak šest novih kanala, među kojima su originalni zabavni programi domaće i inozemne produkcije za djecu i odrasle, najgledanije svjetske serije, kao i najtraženija domaća serija, zasigurno će obilježiti predstojeću zimsku sezonu i razveseliti najširu publiku SBB, Total TV, D3i, IKOM i EON korisnika. Atraktivni sadržaj za sve generacije

Već sada u osnovnoj ponudi možete gledati Pikaboo HD, a uskoro i Top kanal. U startnom digitalnom paketu dostupni su Prva World i Prva Kick, od 14.12. Epic Drama, a do kraja godine i TV 1000 Russian Kino u HIT paketu.

Dolazi nam novi kanal Viasat Worlda - EPIC DRAMA

• ponedeljek, 11. december 2017 10:48

VIASAT WORLD SKLOPIO VELIKI UGOVOR O SADRŽAJU

ZA KANAL EPIC DRAMA

S kupljenih više od 250 sati povijesnih dramskih serija svjetske klase, kanal Epic Drama postaje ekskluzivni dom hit-serija kao što su Harlots, Poldark, Gospodin Selfridge, The Restaurant i Versailles na ključnim međunarodnim tržištima

Ljubitelji drame dobit će pristup najvećoj zbirci renomiranih i uzbudljivih serija raznih žanrova, uključujući krimiće, ekranizacije književnih klasika te političke, povijesne, ratne, akcijske, pustolovne, povijesne i fantasy sadržaje. Novi kanal, koji kreće 14. prosinca na ključnim međunarodnim tržištima i teritorijima Viasat Worlda, sada će biti dom nekih od najpopularnijih sadržaja all3medije.

Viasat World, vodeća međunarodna medijska tvrtka, objavila je da je sklopila važan ugovor o sadržaju s tvrtkom ITV Studios Global Entertainment (ITVS GE) i time osigurala 250 sati povijesnih dramskih serija svjetske klase koje će se na mnogim tržištima premijerno prikazivati ekskluzivno za njezin novi vodeći sadržajni brend Epic Drama. Osim toga, tvrtka Viasat World otkupila je hit-seriju s izvrsnim ocjenama The Restaurant i seriju Versailles, dobitnicu brojnih nagrada, od tvrtke Banijay Rights, međunarodne distribucijske podružnice tvrtke Banijay Group. Navedene serije moći će se pratiti na hrvatskom tržištu u sklopu TotalTV-a, prvog operatera koji će prikazivati Epic Drama kanal.

Zahvaljujući dosad najvećem ugovoru sklopljenom između tvrtki Viasat World i ITVS GE, novi dramski kanal ove neovisne televizijske kuće, kao i pretplatničke usluge streaminga videosadržaja na zahtjev, postat će novi dom najboljih povijesnih serija svih vremena. Epic Drama održat će međunarodnu premijeru na ključnim tržištima od 14. prosinca, a priželjkivani početni naslovi uključivat će serije Harlots, Gospodin Selfridge i Poldark.

 

TV B92 postaje O2 televizija od 11. septembra

• torek, 05. september 2017 10:54

Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i s novim programskim konceptom. Od 11. septembra zvaće se O2.TV i presvući će se u potpuno novo ruho.

Kako je zvanično saopštila ta televizija, vizuelni identitet će biti promenjen, odnosno, "modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima kada je reč o dizajnu i grafičkim elementima"."Rukovodstvo kompanije poseduje bogato iskustvo u modernizovanju i postavljanju svih medijskih platformi, i nakon uspešnog rebranding-a i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala televizija B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena", navodi se na sajtu B92.

Brend B92 nastavlja da živi na sajtu "b92.net" koji ostaje kao takav i neće se menjati, a O2 televizija će imati svoju zasebnu internet stranicu.

Programski koncept O2 TV se još uvek drži u tajnosti. Pre svega, u kampanji će učestvovati popularni glumac Sergej Trifunović, po čemu se može zaključiti da će program biti više usmeren ka muškarcima, što znači - više sportskog programa, ali i emisija i serija koje su više po meri i ukusu muškaraca i urbanije publike.

PR služba televizije nije potvrdila ali nije ni demantovala naša saznanja.

- Tačno je da će od jeseni biti velikih promena i iznenađenja. Naša kompanija se trudi da uvek bude korak ispred i iznenadi svoje gledaoce na najbolji način, tako će biti i ovog puta. Kreativno, moderno, osveženo, kako programski tako i vizuelno. Uskoro ćete videti o čemu se radi - rečeno je za “Blic“.

Izvor: blic.rs

Uskoro film o The Queen

• petek, 25. avgust 2017 13:19

Producentima sigurno, biografski najzanimljivije godine superbanda Queen, su one nekoliko prije i nekoliko poslije njihovog znamenitog nastupa na Geldofovom LiveAidu 1985.. I bilo je samo pitanje vremena kada će osvanuti najava za film o jednom od, pored Stonesa, sigurno najpopularnijem bandu u povijesti glazbe.

Treća audicija Supertalenta predstavila brojne talente među njima i dječak magnet

• ponedeljek, 14. avgust 2017 18:39

Tijekom treće po redu održane audicije, svoj talent su pred žiri ”Supertalenta” došli pokazati brojni pjevači, glazbenici, plesači, akrobati, no među brojnim kandidatima ovog vikenda posebno se istaknuo ”dječak magnet”. Ivan Stoiljković došao je pokazati svoju nevjerojatnu sposobnost – da baš poput pravog magneta na sebe privlači vilice, žlice, kovanice, pa čak i utege. Ivan kaže kako je zapravo malo toga što se neće za njega uhvatiti, iz njemu nepoznatog razloga. 

Prvič « 1 2 3 ... 30 31 32 » Zadnje

Izvor novosti

Prijava