SEZONA: 1

EPIZODA: 4

POVZETEK

Hrvati se općenito smatraju uglednom useljeničkom skupinom u Čileu. Od samog dolaska, pa sve do najnovijih naraštaja, imamo hrvatske predstavnike u izvršnoj, zakonodavnoj i sudskoj vlasti. Vrlo su istaknuti u kulturi, umjetnosti, u obrazovnom sustavu, crkvenoj hijerarhiji te poduzetničkim krugovima.
U Čileu su Hrvati i njihovi potomci na vrlo dobrom glasu. Imaju položaj i ugled. Sinovi i unuci iseljenika stekli su i visoko obrazovanje i s vremenom postali važan stup ovoga društva.
Velika hrvatska iseljenička zajednica u Čileu ima značajnu ulogu u gospodarskom, društvenom i političkom životu te daleke i moćne južnoameričke zemlje.

Fotografije

Hrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvu

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.