poster

Noćni kolegij: Psihologija starenja

Noćni kolegij (2016)

Hrvaška
Režiser: Robert Knjaz

Ocena uporabnikov: 9.5/10
(2 glasov)

EPIZODA: 14

POVZETEK

Na današnjem predavanju na očigled okupljenih studenata razbijamo stereotipe i predrasude o starijim osobama. Svaki čovjek, bez obzira na dob, vrijedan je pozornosti i pomoći, a starost sama po sebi ima i dobitaka, a ne samo gubitaka. Profesorica Jasminka Despot Lučanin s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u novoj epizodi "Noćnog kolegija" učit će nas o psihologiji starenja. Prema demografskoj strukturi stanovništva Republike Hrvatske raste broj osoba starijih od 65 godina. Znači li to da su pronašli neku tajnu formulu dugovječnosti ili se samo drže one stare poslovice: najbolje se za starost pripremiti još dok ste mladi?
Starosti se ja ne bojim, protiv nje se znanjem borim. Učit ćemo razne stvari, bili mladi ili stari. Naučite i Vi s nama na HRT3!

Fotografije

Noćni kolegij: Psihologija starenjaNoćni kolegij: Psihologija starenjaNoćni kolegij: Psihologija starenjaNoćni kolegij: Psihologija starenja

Recenzije


Ni pregledov
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.