poster

Noćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstama

Noćni kolegij (2016)

Hrvaška

EPIZODA: 15

POVZETEK

Odrastanje je možda najvažnije razdoblje u životu čovjeka. Poruke koje će u tom razdoblju primiti, a pod poruke ne mislimo samo na mobitele, kao i poduke, mogu utjecati na to u kakvu će se osobu adolescent formirati. Stoga smo posjetili Katolički bogoslovni fakultet i profesoricu Valentinu Mandarić koja na svojim predavanjima pokušava osposobiti studente za kritičko reflektiranje društvenog, socijalnog, političkog, crkvenog i religioznog ambijenta u kojem odrastaju mladi. A u novoj epizodi "Noćnog kolegija" svi ćemo se podsjetiti koje su to vrijednosti s kojima smo i mi odrastali.
Kod odrastanja važno je samo, da što više naučimo i znamo. Od početka pa do kraja, učenje nas vječno spaja. Učite s nama na HRT3!

Fotografije

Noćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstamaNoćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstamaNoćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstama

Recenzije


Ni pregledov
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.