SEZONA: 2

EPIZODA: 13

POVZETEK

U 13. emisiji raspjevani su bili Reneovci: Lana Goljak, Giuliano, Alka Vuica i Goranovci: MIA BIONDIĆ, Maja Vučić i Josipa Lisac.
Za obje ekipe Mirkova pitanja nisu bila bauk: Kako se zvao kviz znanja koji je Daniela Trbović uspješno vodila prije kviza Eunigma; koje je mjesto za Hrvatsku osvojila Doris Dragović s pjesmom "Marija Magdalena"; kako se zove televizijska voditeljica Binga; komparacija pridjeva u hrvatskom jeziku ima tri stupnja: pozitiv, komparativ i..; iz koje "Priče iz davnina" su likovi Domaći i Malik Tintilinić; najviši vrh Hrvatske Sinjal je na kojoj planini; što znači riječ "ošap"; tko izvodi pjesmu "S dlana Boga pala si"; u koliko je finala Wimbledona igrao Goran Ivanišević; ako u kategoriju "multimilijunaš" ulaze svi čije se bogatstvo procjenjuje na više od 30 milijuna dolara, koliko Hrvatska ima multimilijunaša?
Kome je broj 13 donio sreću, saznajte ove nedjelje uz Mirka Fodora i game show "Volim Hrvatsku".
Ne zaboravite i nagradnu igru koju smo pripremili samo za vas gledatelje, a u kojoj točnim odgovorima na tjedno pitanje možete osvojiti društvenu igricu "Volim Hrvatsku."

Više na www.hrt.hr/volim hrvatsku/ ili na teletext stranici broj 421.

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.