"Trenutak iz sna" donosi nam snažne priče o ljudima i njihovim ne uvek tako jednostavnim životima. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled. Sada im se pruža jedinstvena prilika da putem učešća u emisiji "Trenutak iz sna" promene svoj život. Vrhunski stručnjaci u oblasti hirurgije, stomatologije i kozmetologije pomažu u ostvarivanju njihovih želja, menjajući ne samo njihov izgled već i psihičko stanje i zdravlje. "Trenutak iz sna" ne menja samo izgled već i život ženama kojima je to najpotrebnije. Tokom dve nedelje, koliko traje proces transformacije, učesnici emisije "Trenutak iz sna" izolovani su od najmilijih, a jedini kontakt između njih je voditeljka Tijana Čurović, koja se trudi da razdvojenost olakša i kandidatima i njihovim porodicama.

Bilo je na kanalih:

PINK PLUS  PINK  

PRIPOROčILA
  • Provodadžija

    image
    Voditeljka Anđela Lakićević u ulozi provodadžije pomaže momcima da pronađu srodnu dušu uz smeh i dobru zabavu.
  • BN Radio

    image
    BN Radio je popularna radio emisija na BN muzičkom kanalu koja donosi najnovije hitove i uzbuđenje iz svijeta muzike.
  • Osvežilna fronta

    image
    Mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja na sploh.
  • Svijet brzine

    image
    Emisija posvećena svim ljubiteljima brzine i adrenalina! U emisiji "Svijet brzine" saznajte sve novosti iz svijeta auto-moto sporta.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.