Redatelj Hrvoje Juvančić otkrit će sve tajne ponajboljih hrvatskih ribara: od sportskih lovaca na zubace iz Dubrovnika, pa do profesionalnih škampara s Kvarnera.
Oblikovana kao četverodnevno druženje sa 16 velemajstora udice, vrše, parangala i mreža, koji bez ustručavanja pred kamerama detaljno prikazuju svoje umijeće i trikove, serija "Ribar ribi grize rep" ujedno je i film za ljubitelje netaknute prirode i izvornog morskog ugođaja. Snimana s nekoliko kamera, kao i s podvodnom skrivenom kamerom, serija "Ribar ribi grize rep" daje suvremeni uvid u iskonsko nadmudrivanje između čovjeka i ribe. Dakako, na kraju će tu ribu pripremiti za jelo...

Bilo je na kanalih:

HTV3  HTV4  HTV1  HTV2  

PRIPOROčILA
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Lovca na zaklade druge svetovne vojne (2017)

    image
    In WW2 Treasure Hunters Suggs and WW2 militaria expert, Stephen Taylor, bring forgotten stories of World War Two back to life by unearthing artefacts from former...
  • Bilo jednom...

    image
    Bilo jednom...
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.