Od trenutka u kojem je Eva pokazala višak inicijative, uloge muškarca i žene jasno su definirane. Je li i danas tako? Tijekom povijesti borili smo se za ravnopravnost, no jesmo li se istodobno negdje malo zabunili?
Nerazumijevanje, gubitak komunikacije, česti razvodi, disfunkcionalne obitelji, sve veći broj samohranih roditelja i na kraju osamljenost kao temelj duha našeg vremena... simptomi su današnjeg društva i odlika većine suvremenih muško-ženskih odnosa. Kada je došlo do zabune i gdje? Tijekom turbulentne Francuske revolucije ili na podu hipijevske komune?
Je li uzrok nesporazuma možda u tome da se muškarci i žene ipak bitno razlikuju? Je li naša biologija ujedno naša sudbina? I je li danas politički korektno postavljati takva pitanja?
Vječni antagonizam između muškaraca i žena, ambivalentni odnos u kojem jedni bez drugih ne mogu, ali sve više ni jedni s drugima, tema je ove dokumentarno-igrane serije. Serija zagovara razumijevanje i priznavanje svih aspekata spolnih različitosti, kao temelja bolje komunikacije i harmoniziranja odnosa među spolovima.

Bilo je na kanalih:

HTV1  HTV3  HTV4  

PRIPOROčILA
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • Psi: kot jih še ne poznate (2017)

    image
    Dogs have played in instrumental role in forging the modern relationship between dogs and humankind evolving from wild predators to pampered pets in the process....
  • The Mating Game (2021)

    image
    Filmed in 22 counties, it follows 80 unique species on how they pursue a mate, from the beginning of the courtship to how they overcome enormous obstacles in the...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.