poster

Regija aktualno

Regija aktualno

novice | Hrvaška

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 3/10

Angažiranost svih novinara i snimatelja oko praćenja dnevnih događaja, koji se u regiji, ovisno o važnosti, prezentiraju u trajanju do dvije minute. Regija aktualno emitira se svakodnevno, a podijeljena je kao i sve inforamtivne emisije u tri cjeline. Prva obuhvaća informativni dio koji sadrži najmanje pet vijesti iz političkog, gospodarskog i kulturnog života gradova i županija koje D2 regija obuhvaća. Druga cjelina je sport s jednom do dvije najsvježije regionalne sportske vijesti, a treća cjelina je vremenska i biometereološka prognoza te stanje na cestama.

Cilj emisije je informirati gledatelje s područja D2 regije s događanjima u njihovoj ili susjednim županijama, a koje su od zajedničkog interesa za Slavoniju. Budući je riječ o prostorno velikom području, vijesti i dnevni ritam događanja podrazumijevaju i odlaske na terene na spomenute županije (Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija i Bjelovarsko-bilogorska županija) kao i praćenje vijesti s našeg (Brodsko-posavskog) područja.

PRIPOROčILA
  • Tura kulture

    image
    Kultura i kulturna scena u Hrvatskoj je zaista vrlo živahna. Nikako se ne može tvrditi da kulturni život prati gospodarske trendove. Upravo suprotno. Iako se na...
  • Vesti vo 18

    image
  • Fokus TVCG

    image
    U fokusu emisije "Fokus" je informisanje gledalaca o najvažnijim i najaktuelnijim temama koje se tiču međunarodne politike.
  • Newsday

    image
    Newsday is presented live from Singapore and London. Babita Sharma in London and Rico Hizon in Singapore deliver an overview of the day's big news stories, as...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.