poster

Klopka

Klopka


Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

Emisija u 75 minuta obrađuje aktualne probleme društvenog, gospodarskog i političkog života, gledano kroz prizmu političkih odnosa te predrasuda današnjeg vremena. Do sedam gostiju u studiju Slavonskobrodske televizije, stručnih u određenim područjima problema koji se obrađuje, sudjelovanje kolega novinara iz drugih redakcija sa svojima komentarima i pitanjima s uključivanjem i komentarima gledatelja osnovne su značajke emisije. Za svaku emisiju radom na terenu, istraživanjem i kontaktiranjem stručnjaka pripremaju se materijali koji se emitiraju i komentiraju tijekom emisije. Do sada su obrađene različite teme: funkcioniranje i odnosi u županijskoj i gradskoj vlasti, budućnost nekadašnjeg giganta Đure Đakovića, problemi u Romskoj zajednici, problem povratka u bosansku Posavinu, alkoholizam i sl.

PRIPOROčILA
  • Zaspij ako možeš

    image
  • Otvoreno

    image
    Emisija OTVORENO emitira se tri puta tjedno i bavi se jednom aktualnom temom. Namijenjena je javnoj raspravi u kojoj sudjeluju značajne osobe iz javnog života, a...
  • Samo vistina!

    image
  • World Insight with Tian Wei

    image
    World Insight with Tian Wei is a long-running international platform for debate and intelligent discussion.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.