Nakon dugih devet godina, najpopularniji svjetski reality show vratio se na zagrebačku lokaciju, u više od 1000 kvadrata kuće u koju trenutno baš svatko želi zaviriti. Sve će te prostorije biti pod dvadesetčetverosatnim nadzorom i ništa neće promaknuti objektivima pedeset kamera i mikrofona. Kako bi voditeljica Marijana Batinić, poput naših novih stanara, zablistala u tom velikom povratku Big Brothera tijekom javljanja iz zagrebačke Dubrave, pobrinut će se njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica Petra Nižetić, zadužena za Marijanin stajling tijekom cijele sezone realityja. Scenarij emisije uživo potpisivat će Joško Lokas, osoba sa zavidnim televizijskim iskustvom.

A u sezoni nas očekuju već standardne, ali i neke nove situacije. Gledatelji i fanovi showa će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20:00 sati saznati što se događalo u najpoznatijoj kući u zemlji, dok će petak biti rezerviran za live emisiju tijekom koje će kuću morati napustiti jedan od stanara.

Bilo je na kanalih:

RTL  

PRIPOROčILA
  • Botched (2014)

    image
    Horrible plastic surgeries gone wrong are looked at by two of California's best plastic surgeons.
  • Počitniška hiša zastonj (2014)

    image
    Matt Blashaw realizes couples' wishes to own a vacation home mortgage free. The secret? He helps them shop for and renovate a "diamond in the rough" home in their...
  • MTV Floribama Shore (2017)

    image
    The story of eight young adults who come to spend the summer in the hottest beach town on the Gulf Coast, Panama City Beach, to party it up and put the real world...
  • Rock the Block (2019)

    image
    Spotlights the Power Reno professionals as they infuse the houses with their distinctive signature style.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.