Mogu li poznate osobe u sedam dana svladati potpuno novu vještinu i izvesti je uživo pred televizijskom publikom? Doznat ćemo u novoj, originalnoj tjednoj zabavnoj emisiji koja spaja poznate osobe i otkrivanje talenata, JA TO MOGU. Ljudi s jedinstvenim talentom izvest će na pozornici točku pred gledateljima te njome pokušati pridobiti poznate osobe da izaberu upravo njihovu izvedbu i uvježbaju točku u samo sedam dana. Zatim će se talenti natjecati u uspješnosti uvježbavanja poznatih osoba, sudionika emisije. O tome čija je izvedba u emisiji najbolja, odlučivat će gledatelji telefonskim glasovanjem.

Poznate osobe koje su se dokazale u različitim područjima u emisiji Ja to mogu krenut će od početka u svladavanju potpuno nepoznate vještine u samo sedam dana. Nepredvidljivoga izazova prihvatili su se: glumica Ana Majhenić, televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić, voditeljica Jelena Glišić, glumac Slavko Sobin, Davor Bilman - sudac iz Plesa sa zvijezdama, pjevačica Lana Jurčević, pjevač Marko Tolja i voditeljica Tamara Loos. Svatko od njih odlučuje o tome hoće li izvesti cirkusku točku i akrobacije, prikazati borilačke ili viteške vještine, neočekivanu plesnu akrobaciju... "Ja to mogu" vrhunska je produkcija HRT-a, a emitirat će se uživo iz studija "Anton Marti". Emisija se snima prema licenciji izraelske tvrtke Armoza Formats, prikazuje se u više od dvadeset zemalja, među kojima su Španjolska, Bugarska, Italija i Brazil. Informacije o emisiji i atraktivne nastupe gledatelji mogu pratiti i na ostalim platformama.

Bilo je na kanalih:

HTV1  

TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.