poster

Jutro sa Sanjom

Jutro sa Sanjom

novice | Srbija

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

Jutro sa Sanjom je dnevni informativno-kulturno-zabavni program, čije je težište Beograd i njegovi najzanimljiviji likovi i događaji, ali u znatno bržem ritmu i sa konceptom baziranim pre svega na intervjuima sa izuzetnim ličnostima i samim gledaocima, direktnim učesnicima programa. Emisiju uređuje i vodi Sanja Lubardić, urednica Gradskog programa TV Studio B. Ona podseća da kada je počela da radi Beograde, dobro jutro, urednik je bio Đoko Vještica, emisija je trajala samo dva sata. Danas je ponosna što je tim, na čijem je čelu, daleko prerastao okvire iz tog vremena. Sanja kaže da je jutarnji program neuporedivo brži i aktuelniji, traje duže i ostaje posvećen glavnom gradu, što dokazuju brojni gledaoci koji svakodnevno iskazuju ogromno poverenje u Studio B.

PRIPOROčILA
  • Vijesti Al Jazeera Balkans

    image
    Informativnu emisiju "Vijesti" pratite na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Lajmet RTK

    image
  • Dnevnik

    image
    Pratite Dnevnik, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
  • Tagesschau (1952)

    image
    A German news show on the public television broadcaster ARD with the latest reports of the day in the fields of politics, economy, science, culture and sports as...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.